DK-PL HOME   |  YDELSER   | KONTAKT
PLDK
Om DK-PL    Ydelser    Hvorfor vælge DK-PL?    Samarbejde    Links    Kontakt
DK-PL
Om DK-PL

DK-PL er en konsulentvirksomhed med speciale og hands-on erfaring fra arbejde både i Danmark og Polen.

Firmaet ejes og drives af Radek Busiuk, som fra sit kontor i København tilbyder assistance og hjælp til danske virksomheder og institutioner, som enten allerede har, eller planlægger aktivitetter i Polen.


Hvem står bag DK-PL?


Personprofil
Jeg er 44 år, og er født og opvokset i Szczecin i Polen, men har boet i Danmark siden januar 1989.

Fra januar 2005 til februar 2012 har jeg igen boet i Polen, hvor jeg har arbejdet i danske virksomheder og senere som selvstændig konsulent.

Jeg taler og skriver flydende dansk, polsk og engelsk, lidt tysk og har kendskab til russisk.
Mine sprogkundskaber er en meget stor fordel og hjælp i det daglige arbejde. Det hjælper på kommunikationen og forståelsen af fælles mål.

Ubesværet kommunikation på dansk og polsk er min stærke side. Jeg kan sætte mig i de forskellige opgaver, der er på forskellige niveauer af en virksomhed i begge lande og på begge sprog.


Uddannelse og erhvervserfaring
i perioden 89 – 99 har jeg været ansat i Procom A/S i Gørløse i Nordsjælland, som producerer kommunikationsudstyr. Mit ansvarsområde var bl.a.: montage og justering af produkterne efter kundernes ønsker, samt kvalitetskontrol af slutproduktet.

Så kom tiden til nye udfordringer og jeg besluttede at tage en uddannelse, som ville give mig mulighed for at bruge min polske baggrund. Valget faldt på eksportteknikeruddannelsen på Niels Brock i København. I alle mine praktikperioder har jeg været i eksportafdelingen i DEKO loft+væg a/s i Tåstrup (www.deko.dk), hvor jeg også blev fastansat efter end uddannelse (januar 2003).

Lysten til at arbejde i Polen blev stærkere og jeg begyndte målrettet at søge et job med udstationering. Bramming Plast-Industri søgte en fabrikschef på dette tidspunkt og jeg fik jobbet.

I perioden januar 2005 – juli 2007 har jeg derfor arbejdet for BPI Polska i Lipiany (nær Szczecin), som den daglige leder. Virksomheden er i denne tid vokset med 100 % på alle områder og beskæftiger i dag ca. 200 medarbejdere. For BPI’s produktionsprofil se www.bpi.dk. For beskrivelse af mine opgaver se venligst udtalelse fra BPI.

Efterfølgende arbejdede jeg som underdirektør i en anden dansk produktionsvirksomhed i Polen – NT Industry. For NT’s produktionsprofil se venligst www.novatech.dk.

Kompetencer og erfaringer
Jeg har beskæftiget mig med eksportsalg hos DEKO med kunder i mange forskellige lande.

Hos BPI og NT Industry har jeg arbejdet med produktion, indkøb og logistik mellem Danmark og Polen.

I mine jobs i Polen har jeg arbejdet meget med direkte ledelse af mange medarbejdere.

Jeg har erfaring med byggeteknisk dokumentation. Jeg har arbejdet med komplekse indretningsprojekter hos DEKO med kunder i mange forskellige lande.

Jeg har kendskab til entreprenørbranchen i Polen. Under mit arbejde for BPI deltog jeg i byggeprocessen af en ny fabrikshal og projektering af den næste.

Jeg har stået for forhandlinger og opkøb af grunde til BPIs fremtidige udvidelse.

I min tid hos BPI har jeg fået indgående kendskab til produktionen af møbler og højkvalitetsdesignermøbler i særdeleshed. Vi producerede vigtige dele til nogle af de mest kendte danske designikoner. Jeg ved derfor, hvad det vil sige, at arbejde med kvalitet og møbelproduktion.

Hos NT Industry stiftede jeg bekendtskab med stålproduktionen. NT producerer bl.a. transportudstyr til vindmøller for VESTAS og Siemens Wind Power.

Min tværfaglige erfaring er meget brugbar, når jeg arbejder med virksomheder fra forskellige lande og mange forskellige brancher.

Min uddannelse, kompetencer og erfaring gør mig til en generalist, der kan arbejde med mange forskellige opgaver.

Jeg har altid haft ønske om at arbejde selvstændigt med at formidle kontakter og samarbejde mellem Danmark og Polen. Hovedformålet med udstationeringen i Polen var at få praktisk erfaring og kendskab til det polske marked. Erfaring og førstehåndsviden er nu på plads, og DK-PL står til rådighed.


Ring og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

Powered by PHP-Fusion || EP IV by eXtreme Crew || Theme by: studio-ex.pl

stat4u